adiunkt

Wydział Biotechnologii
Uniwersytet Rzeszowski
  • Miejsce: Rzeszów

Opis stanowiska

1. Wymagania stawiane kandydatom:
• doświadczenie udokumentowane publikacjami w zakresie analizy żywności (suma punktów IF prac oryginalnych ≥ 20, w tym jako 1. lub 2. autor ≥ 8, punktacja MNiSW prac naukowych ≥ 200),
• doświadczenie w realizacji badań z zakresu analizy instrumentalnej,
• posiadanie stopnia doktora w zakresie nauk biologicznych lub rolniczych.

2. Wykaz wymaganych dokumentów:
• podanie o zatrudnienie skierowane do JM Rektora Uniwersytetu Rzeszowskiego,
• kwestionariusz osobowy ze zdjęciem (zdjęcia dotyczą osób spoza UR),
• odpis dyplomu o nadaniu stopnia naukowego doktora,
• autoreferat,
• życiorys naukowy, wraz z informacjami o:
o dorobku naukowym (wraz z impact factor zgodnie z rokiem publikacji),
o informacja o działalności dydaktyczno-wychowawczej,
o informacja o osiągnięciach organizacyjnych,
• opinia z oceną dorobku naukowego i dydaktycznego sporządzona przez profesora lub doktora habilitowanego,
• oświadczenie wymagane zgodnie z art. 109 u.1 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji,
• oświadczenie Kandydata, że Uniwersytet Rzeszowski będzie podstawowym miejscem pracy w przypadku wygrania konkursu,
• oświadczenie o podjęciu badań w zakresie dziedziny nauk biologicznych, dyscypliny biotechnologia.

3. Dokumenty należy złożyć na adres:
Sekretariat Wydziału Biotechnologii
Uniwersytet Rzeszowski
ul. Pigonia 1 35-310 Rzeszów pok. 200, budynek A0 skrzydło B3
tel. 17 851 87 64, kontakt mailowy: biotech@ur.edu.pl

Podania należy składać do dnia 09.06.2018r.

Załączniki