Opis stanowiska
Do konkursu mogą przystąpić osoby, które spełniają wymagania określone w ustawie
Prawo o Szkolnictwie Wyższym z dnia 27 lipca 2005 r. (tj. Dz.U. 2016 poz. 1842).
Kandydaci winni złożyć następujące dokumenty:
podanie do JM Rektora Uniwersytetu Rzeszowskiego
kwestionariusz osobowy – życiorys
odpis dyplomu magistra
wykaz publikacji
udokumentowane doświadczenie w pracy dydaktycznej
zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji
ewentualnie inną dokumentację
Wymagania dodatkowe:
lic. dietetyki
mgr inż. technologia żywności
doświadczenie w zawodzie
doświadczenie w prowadzeniu przedmiotów – higiena żywności, przechowalnictwo,
żywienie w stanach chorobowych, poradnia dietetyczna – żywienie człowieka
dorobek – publikacje, udział w warsztatach.
Dokumenty należy złożyć w Dziekanacie Wydziału Medycznego, 35-310 Rzeszów,
al. mjr. W. Kopisto 2a (pok. 18) w terminie do 21 kwietnia 2017 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: w ciągu miesiąca od terminu zakończenia konkursu.