Opis stanowiska
Do konkursu mogą przystąpić osoby, które odpowiadają następującym kryteriom kwalifikacyjnym:
• udokumentowany dorobek naukowy postaci publikacji w renomowanych czasopismach naukowych
• doświadczenie w pracy analitycznej
• znajomość podstaw statystyki
• dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie.
Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w prowadzeniu zajęć dydaktycznych i znajomość zagadnień z zakresu chromatografii i spektrometrii mas. Kandydat powinien być osobą kreatywną, zaangażowaną w planowanie i realizację badań naukowych oraz gotową do pogłębiania wiedzy.
Kandydaci są proszeni o złożenie w terminie do 13.04.2018r, w Sekretariacie Katedry Dietetyki Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW następujących dokumentów:
• podanie o zatrudnienie kierowane do JM Rektora SGGW,
• kwestionariusz osobowy z dwoma zdjęciami,
• życiorys
• list motywacyjny
• listy rekomendacyjne
• kopie dyplomów, certyfikatów
• referencje od poprzedniego(ich/pracodawcy(ów)/promotora(ów)
• wykaz opublikowanych prac
• oświadczenie kandydata (na specjalnym druku), że m.in. spełnia wymogi określone w art. 109 ust. 1 w/w ustawy oraz, że SGGW będzie Jego podstawowym miejscem pracy w rozumieniu w/w ustawy (druki wydaje Dział Spraw Osobowych).
• klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby procesu rekrutacji.
Wybrani kandydaci zostaną poproszeni o przybycie na rozmowę.
Konkurs zostanie rozstrzygnięty 16.04.2018